Начало Автомобили ТопКар доработиха и новото Порше Кайен

ТопКар доработиха и новото Порше Кайен

79
0

Руската тунинг компания ТопКар показа първите скици на последния си проект – тунинг пакет за новото поколение на Порше Кайен.

В момента текат довършителните работи по пакета, който ще се предлага в три различни версии, две от които ще бъдат произведени в по 25 екземпляра всяка.

Очаква се мощността на двигателя на ТопКар Кайен 2 да бъде около 760 конски сили, което е доста сериозно подобрение спрямо стандартния вариант.

Първата от лимитираните версии ще се казва Advantage 2 и ще има фарове от Порше 911 и редица аеродинамични подобрения – нови брони, променен капак, голям заден дифузьор, по-широки калници и нови странични престилки.

Другата лимитирана версия ще носи името Vantage GTR 2 и ще бъде общо взето почти идентична на Advantage 2, с тази разлика, че при нея фаровете няма да бъдат подменяни.

За тези, които не успеят да се доберат до някой от 50-те лимитирани екземпляра, ще се предлага третата версия – Vantage 2, която обаче няма да им отстъпва с много.

Промененото от ТопКар Порше Кайен ще бъде показано по време на московското автоизложение, което ще се състои през август.