Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Торо Росо решени да се развиват

Торо Росо решени да се развиват

61
0

13-о и 16-о място за Хайме Алгерсуари и Себастиен Буеми бе резултатът за Торо Росо от Гран при на Бахрейн. В екипа са убедени, че има накъде да се подобряват и да постигат по-добри резултати, но поне и двете им коли финишираха първия старт за сезона.

– Би трябвало да сме в позиция да се борим за точки и да сме някъде около 7-11-а позиция и ще се трудим упорито, за да го направим. Чувствам, че съм в много по-добра форма спрямо миналата година. Нивото ми на физическа подготовка е значително по-високо. Това трасе обаче не е сред добрите за нас. Сега ще анализираме данните и ще видим как да напреднем – заяви Алгерсуари.

Съекипникът му превъртя колелата на старта и не потегли особено добре, пир което се озова в дъното на колоната.

– След това първата обиколка бе доста напрегната, но си върнах няколко позиции – продължи обяснението Буеми. – Решихме да остана само с едно спиране в пита и известно време нещата вървях, дори приближавах [Педро] Де ла Роса, но пилотите с нови гуми бяха по-бързи и изостанах. Докато дойде време за бокса ми, вече бях твърде назад. На всичкото отгоре три тура преди финала колата просто спря – завърши той.