Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Tото Волф изненадан от формата на Хамилтън

Tото Волф изненадан от формата на Хамилтън

1902
0
Тото Волф, Люис Хамилтън
Тото Волф и Люис Хамилтън; снимка: Мерцедес
Тото Волф заяви, че е приятно изненадан от представянето на Хамилтън. Световният шампион пропусна втората надпревара в Бахрейн заради положителна проба за COVID-19 и участието му в Абу Даби бе под въпрос. В същото време Люис даде негативен резултат при последния си pcr тест и бе допуснат до участие във финалното състезание за тази година.

„Люис е добре и все едно никога не е отсъствал от падока. За съжаление имаше проблем със съединителя в първата тренировка и не можа покаже истинската си скорост“, каза Волф.

Самия Хамилтън сподели, че е нямал търпение отново да бъде на пистата.

„Бях много, много щастлив когато отново бях в болида. Искам да завърша сезона по най-добрия начин. Джордж се справи невероятно и всички видяха на какво е способен. Чувствах се много странно, защото никога не бях пропускал състезание в цялата ми кариера“, заяви Хамилтън.


Седемкратният световен шампион добави, че денят за него е бил добър, въпреки проблемите в първата тренировка.

„Денят бе добър за мен. Имах проблеми в сутрешната тренировка, но механиците успяха да се справят навреме. В момента тестваме компоненти за догодина и се надявам да извлечем възможно повече информация“, обясни Люис Хамилтън.