Начало Автомобили Три нови модела на Subaru на изложението във Франкфурт

Три нови модела на Subaru на изложението във Франкфурт

94
0

Три нови модела в продуктовата гама на престижната японска марка Subaru са гвоздеите в експозицията на компанията на 62-ия международен автомобилен салон във Франкфурт. Изложението се провежда от 15 до 23 септември и щандът на Subaru е сред тези, които не бива да бъдат пропускани.
Сред най-интересните модели на японците са:
Subaru Impreza
Третото поколение на Impreza за европейския пазар дебютира във Франкфурт. То е изградено спрямо концепцията за по-изчистен дизайн и повече комфорт. Моделът ще е с 1,5 или 2-литров Boxer двигател, като и двата ще са с прочутата система на Subaru за задвижване и на четирите колела Symmetrical All Wheel Drive.
Subaru Justy
Новото Justy ще се появи на пазарите на Стария континент веднага след международното автомобилно изложение във Франкфурт. Колата е комбинация от уникална маневреност и достатъчно пространство. Благодарение на еднолитровия си мотор моделът предлага изключителна икономия на гориво и ниски нива на изгорели газове. За европейския пазар ще се предлагат две версии: 1.0S е по-спортен вариант, докато 1.0Е е предназначен за управление в
града. Justy ще се доставя от Daihatsu Motor според споразумение с Fuji Heavy Industries.
Subaru WRC Concept
Концептуалният модел е базиран на новата Impreza. Той съчетава в себе си концепции за бъдещ рали автомобил. В автомобилния спорт Subaru има традиции и успехи, които се използват задължително в подобни разработки.

В експозицията могат да бъдат видяни дизеловият двигател Subaru Boxer Turbo Diesel, електрическата кола Subaru R1e и др.