Начало Автомобили Три световни премиери от Toyota в Париж

Три световни премиери от Toyota в Париж

31
0

По време на тазгодишния автомобилен салон в Париж Toyota ще представи три изцяло нови модела.

Първото представяне на Toyota ще е на третото поколение на Avensis – флагманът на марката за Европа. Изцяло новият Avensis е с атлетичен и стилен дизайн подчертаващ силен и динамичен характер. Оборудван с по-мощни двигатели, отделящи по-ниски вредни емисии, с подобрено качество и оборудване, новият Avensis е създаден да постави нови стандарти за D-сегмента на Стария Континент.

На сцената също за първи път ще бъде показан дългоочаквания окончателен сериен модел на IQ, показан като прототип на автосалона в Женева по-рано тази година. С размер по-малко от 3 метра IQ е не просто най-малката в света луксозна кола за четирима, но е също машина с изключителни динамични характеристики и нива на вредни емисии от само 99 г/км. От изключителна важност за автомобил с този размер е активната и пасивна безопасност, изведени на изцяло ново стъпало предлагайки за първи път в света въздушна завеса зад задните места.

Друг акцент на изложението ще бъде поставен върху автомобилът оборудван с 1.4 D4D двигетел и постоянно задвижване на четирите колела (AWD) – Urban Cruiser, най-новия градски високопроходим автомобил. Със своя уникален дизайн, изключително ниво на сигурност и CO2 емисии само 133 г/км за 4×4 версията, Urban Cruiser е създаден да бъде основен играч в сегмента на градските вседеходи в бъдещето общество на ниски въглеродни емисии.

Още повече тези три нови световни премиери ще отбележат началото на изцяло нова страница от развитието на моделната гама и иновативните технологии на Toyota.

Щандът на Toyota e разположен в зала 4 на Автомобилен Салон Париж. Прес конференцията ще бъде на 2-ри октомври от 14.30.