Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Трули: Бътън няма да бъде издухан от Хамилтън

Трули: Бътън няма да бъде издухан от Хамилтън

37
0

Ярно Трули е на мнение, че Дженсън Бътън изобщо няма да бъде издухан от съотборника си в Макларън Люис Хамилтън, както смятат мнозина.

Когато настоящият световен шампион реши да акостира в тима от Уокинг, много експерти на тази тема изразиха мнение, че той ще има проблеми на територията на Хамилтън. Трули обаче коментира пред „Би Би Си Спорт“: „Чета наляво и надясно, че той ще бъде издухан от Люис, но в крайна сметка само пистата ще реши това… Дженсън заслужава да бъде световен шампион, така че битката в Макларън ще бъде интересна.“

Фернандо Алонсо наскоро също бе запитан за шансовете на Бътън срещу бившия му съотборник: „Дженсън потърси ново предизвикателство. Той не бе достатъчно доволен от новия си договор с Браун, а сега отива в много конкурентен отбор… Със сигурност сега той е доволен и определено това не е грешка.

Трули, от своя страна, коментира и присъствието на бившия му съотборник в тима на Ферари: „Фернандо може и да не е най-милият човек в падока, но със сигурност ще се справи добре, тъй като е добър пилот.