Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Трули се надява на изключително успешен сезон

Трули се надява на изключително успешен сезон

28
0

Ярно Трули силно се надява, че този сезон най-накрая ще постигне първата победа за екипа си Тойота, оповести самият той. Оптимистичните очаквания на италианеца се базират най-вече на представянето на болида по време на предсезонните тестове.
Японският екип се състезава в Гран при от 2002 г., но все още няма спечелено състезание. Надеждите за скорошно първо място в надпревара обаче са много големи, още повече, след като Трули твърди, че TF109 е най-добрата кола на японците, която някога е карал.
„Тази версия е по-добра от всяка друга Тойота, която съм карал преди началото на нов сезон, така че съм пълен с надежди – заяви Трули. – Надявам се, че ще можем да постигнем прекрасни неща тази година, още повече, че всичко изглежда толкова добре по време на тестове. Определено сме оптимисти. Опитваме се да подобрим представянето си от година на година и вярвам, че сме се утвърдили като добър екип, който се е развил в голяма степен. След силните резултати от миналия сезон нашата цел е през 2009 г. да се борим за челните позиции и мечтата ми е да дам на Тойота първата й победа.”