Начало Автомобили Ценова война при авто застраховките

Ценова война при авто застраховките

67
0

Задължителните застраховките Гражданска отговорност никога не са били толкова достъпни и изгодни както сега. Ценовата война между отделните системи за онлайн застраховане, дават на клиентите добра възможност за изгодна покупка.
Една от тях се отличава от всички познати до момента със сигурния и лесен начин за боравене. Това е системата за онлайн застраховки в реално време Застраховай.SE, която е достъпна на www.zastrahovai.se. Освен едни от най-ниските цени, сигурността и лесното опериране, единствено при нея имате възможност сключена онлайн застраховка Гражданска отговорност да бъде в ръцете ви на същия ден, без оскъпяване. Единствените условия за това са адресът за доставка да е в София и заявката да е подадена до 11 ч. на същия ден.
Системата е униклана и с това, че за първи път в България дава възможност на клиентите да сключат застраховките Помощ при пътуване (известна още като Медицински разноски), Имущество и Застраховка Живот на 100% онлайн.
Попълването на данните, ценообразуването, плащането и получаването става изцяло в интернет. Целият процес продължава не повече от 4-5 минути, след което получавате на пощата си, пълния пакет от застраховка и документи.
Плащането при електронните застраховки е изключително улеснено и сведено до наличието на банкова карта или еPay.