Начало Автомобили Удвоен e центърa за бояджийски и тенекеджийски услуги на Балкан Стар

Удвоен e центърa за бояджийски и тенекеджийски услуги на Балкан Стар

165
0

Балкан Стар инвестира 1 000 000 лева в нов специализиран център за бояджийски и тенекеджийски услуги. Центърът е на обща площ от 2000 м² и е разположен в комплекса на компанията в кв. Хаджи Димитър в София. Специализираният сервиз практически ще удвои капацитета за извършване на съответните ремонтни дейности в Балкан Стар. Използваната до момента площ за тези услуги става двойно по-голяма, центърът ще разполага с повече работни места и нови високотехнологични съоръжения, което значително ще съкрати времето за извършване на ремонтите.

Откриването на специализирания сервизен център беше отбелязано със символично прерязване на лентата от г-н Манфред Мулц, управител и председател на Борда на директорите на Балкан Стар и г-н Колин фон Етингхаузен, регионален бизнес директор на Glasurit. Г-н Мулц пожела на производствения екип спорна работа и повече доволни клиенти и подчерта, че основният фактор при вземане на решението за инвестиция в този проект са били подобряване нивото на обслужване и удовлетвореността на клиентите.

Във времена на криза, когато автомобилният сектор търпи сериозни загуби, ние осъзнаваме, че предимството на голяма компания като Балкан Стар е във възможността да предложи качествено следпродажбеното обслужване”, коментира г-н Христо Димитров, ръководител сервизна дейност и резервни части. „Затова полагаме непрестанни усилия да повишим производителността и да съкратим сроковете за ремонт, което е съществено важно за нашите клиенти, по тази причина и към момента в лакобояджийното отделение се работи на смени с удължен работен ден”, допълва г-н Димитров.

Поддържането на високо качество на услугата е възможно единствено с квалифициран екип, високотехнологични съоръжения и доказани материали. Още със създаването на сервизния център на Балкан Стар, бояджийното отделение започва да използва най-висококачествените бои на водна основа, лакове, кит и всички спомагателни материали на немския производител Glasurit, подразделение на химическия концерн BASF. Свидетелство за доброто партньорство между двете компании е и посещението на г-н Колин фон Етингхаузен по повод откриването на новия специализиран сервизен център за бояджийски и тенекеджийски услуги на територията на Балкан Стар.