Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър и Фетел търсят по-добър баланс

Уебър и Фетел търсят по-добър баланс

30
0
Марк Уебър

Марк Уебър бе най-бърз във втората тренировка на пистата Сузука днес и се радваше на слънцето и сухата писта. Австралийският пилот на Ред Бул бе доволен от свършеното, но все пак има неща за доизпипване.

Времето беше прекрасно и това е чудесно. Имаме много неща за анализ тази вечер, след като денят премина гладко и изпълнихме всичко според плановете. Пистата е сложна и е трудно да се намери добър баланс, но колата бе с добро поведение и с двата типа гуми. Все още имам какво да подобрим по нея, най-вече по отношение на баланса, така че тепърва ни предстои работа. Сузука е страхотно трасе – истинска класика – коментира той.

Себастиан Фетел не бе твърде далеч от съотборника си – той бе с трето време в следобедната сесия в Япония. И той заяви, че има какво да подобри в автомобила си.

Болидът бе малко нервен сутринта, така че ще трябва да се потрудим, за да сме по-стабилни утре. Мисля, че битката в квалификацията ще е изключително оспорвана и затова всяка част от секундата, извлечена от колата, ще има значение – обясни двукратният шампион. – Пистата е много специална, феновете са навсякъде и толкова много обичат спорта – те са почти луди, в добрия смисъл на думата. Самото трасе е невероятно с тези преливащи един в друг високоскоростни завои. Толкова е хубаво, че не ти се влиза в пита – искаш да продължаваш да караш.