Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър имал предложения от различни отбори в F1 за 2012 г.

Уебър имал предложения от различни отбори в F1 за 2012 г.

18
0
Марк Уебър

Марк Уебър имал предложения от различни отбори във Формула 1 за сезон 2012 г., заяви австралийският пилот. Така той обори твърденията, че е подписал продължение на договора си с Ред Бул, защото не е имал къде другаде да отиде. Преговорите му с екипа се водиха няколко месеца, докато двете страни стигнат до споразумение.

Най-изумителното нещо тази година бе реакцията от други екипи, когато бях на път да подпиша отново с Ред Бул. Бяха много, много заинтересовани да проведат разговори с мен, а това ми показа, че нещата ми вървят добре. Но не мога да кажа отсега какво бих правил през 2013 или 2014 г., трябва да минат поне шест месеца – обясни Уебър пред сиднейския Дейли Телеграф.

С последното изречение австралиецът всъщност каза, че може да продължи да кара в бъдеще, въпреки че според някои наблюдатели едва ли ще си намери място. Той бе сред претендентите за световната титла през 2010 г., но тази година няма победа в изминалите 16 старта. За сметка на това съотборникът му Себастиан Фетел спечели втора корона още в Япония и бе пръв в 10 надпревари досега.