Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър мълчи за разговора с Шумахер

Уебър мълчи за разговора с Шумахер

101
0

Пълно мълчание ще запази Марк Уебър за личния си разговор с Михаел Шумахер относно инцидента в Монако.
###
Пълно мълчание ще запази Марк Уебър за личния си разговор с Михаел Шумахер относно инцидента в Монако. Все пак австралиецът си остави отворена вратичка, казвайки, че някой ден ще разкаже всичко подробно.
Уебър избра да се срещне персонално с бившия световен шампион на Силвърстоун и да пропусне срещата на пилотската асоциация на следващия ден. Двамата обсъдиха случилото се на квалификацията в Монте Карло за около 20 минути.
Твърди се, че Марк не е впечатлен от обяснението на Шумахер, но ще остане със затворена уста точно как е протекъл разговорът.
„Говорих лично с него, тъй като това беше по-добрият вариант, отколкото на срещата на GPDA пред още 20 човека. Ще ви разкажа някой ден за какво ставаше дума, но не е честно да казвам нещо сега. Разговорът си беше между нас. Изясниха ми се много повече неща, отколкото щях да разбера на срещата”, заяви Уебър.
Австралиецът на коментира дали мнението му за Михаел се е променило след разговора, но спомена, че част от распекта му към германеца се е изпарил.