Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър се възстановява по-бързо от очакваното

Уебър се възстановява по-бързо от очакваното

46
0

Марк Уебър от тима на Ред Бул смята, че изпреварва графика с възстановяването си след счупването на крака си. Австралиецът вече е сигурен, че ще бъде напълно подготвен за старта на сезона.

Уебър бе далеч от пистите, откакто си счупи крака в края на миналата година. Пилотът обаче ще застане зад волана на новия RB5 по време на теста на Херес следващата седмица.

И след като премина през няколко криогенни процедури, Уебър вече е убеден в прогреса, който постига.

„Резултатите през последните няколко седмици бяха страхотни” – каза Уебър за официалния сайт на Ред Бул. „Изкарах едни наистина добри седем дни миналата седмица, така че съм оптимист… дори с риск да предизвикам съдбата ще кажа, че изпреварвам графика.”

Процедурите на Уебър са наистина интересни и помагат на цялата имунна система.

„Преминавам през тези процедури през последните три седмици” – обяснява той. „От нормална стайна температура влизаш за 30 секунди в камера с -50 градуса по Целзий, а след това за три минути в друга камера при 130 градуса по Целзий.”

Уебър признава, че трудно ще разбере до каква степен се е възстановил, докато не влезе в кокпита, но е категоричен, че ще бъде на стартовата решетка в Австралия.