Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър: Себастиян си заслужи първата позиция

Уебър: Себастиян си заслужи първата позиция

38
0

След края на втората част от квалификацията Марк Уебър имаше причини за радост, защото бе с 0,042 сек пред своя съотборник Себастиян Фетел. В крайна сметка обаче германецът отнесе с 0,4 сек своя колега в третата част и за Уебър остана второто място. Неприятното е също така, че австралиецът ще стартира от прашната страна на пистата.

„Дадох най-доброто от себе си“, заяви Уебър след финала на квалификацията. „Първата ми обиколка определено не бе особено чиста, но това се случва понякога. Днес Себастиян определено заслужи първата си позиция.

Това не бе моя ден, но се радвам, че ще стартирам от първа редица. Момчетата свършиха чудесна работа днес и се надявам утре да се поздравим с победа.

Тук определено сме по-силни от останалите. Беше като в Барселона, знаехме че пола ще се реши между нас двамата със Себастиян.

Старта ще бъде интересен, но мисля че после ще е трудно на феновете да останат будни. Надявам се да направя добър старт и пък после няма да имам нищо против състезанието да е безинтересно.“