Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър ще работи още по късите си серии

Уебър ще работи още по късите си серии

49
0
Марк Уебър

Марк Уебър бе видимо доволен след края на днешния ден тренировки в Сингапур. Австралиецът бе най-бърз в първата сесия и даде второ време във втората, зад съотборника си в Ред Бул Себастиан Фетел. Според него утре трябва да подобри още малко представянето си в късите серии от турове, но като цяло бе видимо усмихнат след днешните резултати, които не бил видял още внимателно, но въпреки очакванията на някои съперници и след проверките на ФИА Ред Бул имат предимство тук.

– Минахме всички проверки на ФИА без да променяме нашата кола и не очаквахме да сме по-бавни тук, отколкото в Унгария – каза с типичната си прямота австралиецът. – Другите имат своите идеи как да подобрят колите си, ние продължаваме да развиваме нашата. Ферари изглеждат много бързи и всъщност всеки от нас във Ферари, Макларън и Ред Бул би могъл да спечели утре квалификацията. Просто се опитваме да дадем най-доброто от себе си.

Фетел заяви от своя страна пред микрофоните, че най-важното в днешния ден е бил фактът, че всичко е преминало безпроблемно и колата е бърза. В първата сесия било доста рисковано с малко сцепление и данните от нея едва ли ще са полезни дори и да вали в неделя.