Начало Автомобилни новини UgurSahinDesign предлагат коренна промяна за собствениците на Корвет

UgurSahinDesign предлагат коренна промяна за собствениците на Корвет

127
0

Дизайнерското студио UgurSahinDesign в сътрудничество с компанията Малет създаде изключителен кит, който преобразява изцяло Шевролет Корвет Z06. Всъщност единственото във външността на колата, което по някакъв начин подсказва, че това някога е било Корвет, са специфичните за модела четири кръгли стоп-светлини.

Освен тотално преобразеното купе, разработено от UgurSahinDesign, благодарение на специалистите от Малет, 7-литровият LS7 мотор на Корвет, разполагащ стандартно с 512 к.с. може да достигне стойност от 700 к.с., благодарение на добавения турбокит на Vortech. Ако търсите нещо още по-екстремно, вместо едно, в колата Ви могат да бъдат монтирани две турбота, този път на APS, с които мощността на колата достига до 999 к.с.

За преобразяването на облика на Вашият Корвет ще трябва да заплатите сумата от 69 000 щатски долара. А докарването на мощността до 999 к.с. ще Ви струва допълнителни 35 795 долара. Разбира се, преди това вече ще трябва да сте се изръсили подобаващо, за да купите и самия автомобил…

За хората, ценящи уникалността обаче, това може би не е твърде висока цена. Това обаче е може би най-големият коз на модела, що се отнася до външния вид, тъй като не може да се каже, че той изглежда чак толкова по-добре от стандартния Z06.