Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уилямс с много въпросителни след първите свободни тренировки

Уилямс с много въпросителни след първите свободни тренировки

49
0

Уилямс определено не успяха да се похвалят с много свършена работа през петъчния ден. И докато при Хюлкенберг причина за това бе проблемите с хидравликата във втората свободна тренировка, то Барикело не успя да уцели точния баланс и намекна че ще продължи да опитва различни варианти и в съботния ден.

Проблемите с настройките доведоха до това, че бразилецът през целия ден бе доста по-бавен от съотборника си и само с цената на големи усилия успяваше да го доближи.

За германецът пък грижите бяха от малко по-различно естество. Заради проблемите с хидравличната система, той записа малко обиколки след обяд.

“Изпробвахме няколко нови аеродинамични части”, обясни след края на сесиите Сам Майкъл, технически директор на екипа. “Работихме дълго по баланса на колата на Рубенс, но имаме още доста работа пред нас. Нико от своя страна постигна чудесен напредък, който за съжаление бе спрян следобед заради проблеми с хидравликата. Все пак проблемът е открит и отстранен. При него изпробвахме всичко, което искахме. Надяваме се че в квалификацията и двамата ни пилоти ще се представят значително по-добре.”