Начало Автомобили Uragano

Uragano

33
0

Нов суперавтомобил изведнъж се пръкна в северна Италия, който не е направен обаче от някой от местните автомобили гиганти, а от ръцете на един единствен истински ентусиаст – Филандри Морено. Наречен Uragano, автомобилът е отнемал всеки свободен час на 47-годишния мъж през последните 4 години. Цялата кола е направена на ръка, като не само панелите и каросерията, но също така и спирачките, окачването и системата за управление са направени лично от Морено.

Всъщност единственото нещо, което не е направено от Морено, е 4.2-литровият V8 двигател от Audi, който е заимстван от предното поколение на лимузината А8. Не са много хората, които твърдят, че са построили собствен автомобил – но атрактивният външен вид и цялата механика (без двигателя, както стана ясно) са направени от само един човек, което си е истинско постижение, което заслужава да бъде отбелязано.

На този етап няма планове за производството на Uragano, тъй като суперавтомобилът не е създаден с някаква комерсиална цел, а по-скоро за задоволяване на личните интереси на Морено, чието желание просто е било да построи собственоръчно свой собствен автомобил.