Начало Други Висококачествена зимна течност за чистачки Shell щади околната среда

Висококачествена зимна течност за чистачки Shell щади околната среда

53
0

Shell представи ново поколение течност за чистачки с обновена парфюмна композиция и състав, щадящ околната среда. Той притежава сертификат DEKRA и включва само висококачествен биоетанол, а оцветяващите агенти са напълно премахнати.

Новата мека опаковка е от 3 л и допълва продуктовата гама от течности за чистачки на Shell от 2 л и 3 л., чийто дизайн  комуникира „зелената“ идея.  Меката разфасовка е както удобна, така и екологична. По-ниското съдържание на полиетилен понижава емисиите на CO2 в атмосферата с до 35 %. Благодарение на намаленото тегло на новата опаковка замърсяването на околната среда спада с до 65%.

Всички течности за чистачки на Shell са на базата единствено на висококачествен етанол и съдържат съставки, които забавят изпарението му и по този начин намаляват ефекта „студено стъкло“. В същото време те имат отлични почистващи качества и високо съдържание на детергенти. Това спомага за лесното отстраняване на замърсяванията, които пречат на видимостта на водача. Течностите за чистачки на Shell са безопасни за частите от хром, пластмаса и гума, както и за поликарбонатните фарове и лаковото покритие.  Съдържанието им гарантира сигурна защита от замръзване (до -21⁰C за опаковката от 4л. и до -20⁰C за течности за чистачки от  2л. и 3л.)

Лоялните клиенти на Shell България, които притежават ClubSmart карти, могат да се възползват от изключително изгодно предложение – при закупуване на  4 л. зимна течност за чистачки СМАРТ получават 250 точки.

Shell България съветва шофьорите да използват само течности за почистване на стъкла произведени от фирми, които са доказали качеството на продуктите си през годините и имат описан точен състав на етикетите, за да си гарантират спокойствие и добра видимост при пътуване, която е съществен фактор за безопасността на пътя.