Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Торо Росо доволни от работата си през първия ден

В Торо Росо доволни от работата си през първия ден

39
0

6-о и 19-о време записаха пилотите на Торо Росо Себастиен Буеми и Хайме Алгерсуари в днешните тренировки преди Гран при на Австралия.

– Останах доста доволен от това как се развиха нещата и въпреки влошаването на времето – коментира швейцарецът. – За разлика от Бахрейн успях да работя и в двете сесии, а това е положителен знак. Сега трябва да анализираме събраните данни от втората тренировка, тъй като ще ни дадат информация за поведението на гумите във всички възможно условия – на мокро, сухо, с много и с малко бензин. Следобед работихме основно за надпреварата. Уверени сме, че ще сме добре подготвени за решителните моменти в останалата част на уикенда – каза още той.

Съекипникът му Алгерсуари, който на 23 март навърши 20 години и вчера отбеляза рождения си ден с огромна торта в падока, учеше Албърт парк, където стъпва за първи път. Испанецът много хареса пистата и дори я нарече изумителна.

– Истинско удоволствие е да съм в Мелбърн, след като всички ми обясняваха какво страхотно място е. За щастие времето беше на наша страна в първата тренировка, така че имах възможност да разуча трасето, а бях и бърз. Следобед имаше, разбира се, значително по-ниско сцепление заради дъжда, но пък карането цели 90 минути в различни условия бе много полезно – обясни Хайме.