Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Във Форс Индия предприеха структурни промени

Във Форс Индия предприеха структурни промени

66
0

Екипът на Форс Индия започва широкомащабно преструктуриране на техническите операции в базата си в Силвърстоун.###Екипът на Форс Индия започва широкомащабно преструктуриране на техническите операции в базата си в Силвърстоун. Ключови фигури в тези промени са новоназначените Марк Смит и Йън Хол, дошли съответно от Ред Бул и Тойота.
Смит ще заеме поста директор по проектите и ще разработва дизайна на болида за всички състезания през следващия сезон. Той ще е пряко подчинен на главния технически директор Майк Гаскойн и ще работи съвместно с друга висшестояща техническа фигура – Джеймс Кий, който пък ще се съсредоточи върху проекти по проучването и развитието на колата за следващите няколко сезона.
Техническият състав ще бъде подсилен от Йън Хол, който ще започне работа във Форс Индия на 1 януари 2008 г. Той ще бъде шеф на проекта за болида за 2009 г. и ще си сътрудничи с Джеймс Кий.
Шеф на проекта за колата за 2008 г. ще е Акио Хага. Той, както и Йън Хол, ще отговарят за работата си пред директора по проектите Марк Смит.