Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Великобритания се превърна в Хамилтания

Великобритания се превърна в Хамилтания

63
0

Люис Хамилтън буквално е окупирал не само спортните емисии в родната си Великобритания преди неделната Гран при на страната. Името му се повтаря като мантра непрекъснато по всички възможни медии, докато сънародниците му Дженсън Бътън и Антъни Дейвидсън обясняват колко добра работа върши колегата им, че заслужава цялото това внимание и че те самите съвсем не се чувстват засегнати от факта, че фокусът е съсредоточен върху него.
Хамилтън вече даде безкрайно количество интервюта, в които му се задават често и невероятни въпроси като тазсутрешната му изява по ВВС Радио 1, където 22-годишният пилот бе попитан дали ако си изпере бельото тази вечер след свободните тренировки, то ще е изсъхнало на сутринта! Личността му е предмет на безбройни и безкрайни анализи, в които се публикуват мненията едва ли не на всичките му колеги в Гран при, бивши световни шампиони и кой ли още не.
Личният живот на пилота също се следи под лупа – най-вече изявите му по партита в седмицата преди уикенда за Гран при на Великобритания. Покрай мотаенето си по купони с рапъра Фарел Уилямс и задълбочените дискусии относно Формула 1 с Пи Диди, Хамилтън бе сниман и с английската попзвезда Наташа Бедингфийлд, което предизвика поредица въпроси относно взаимоотношенията им. Засега Люис се справя перфектно с атаките, докато все пак прави всичко възможно, за да се съсредоточи върху най-важното – подготовката за домашната си надпревара.
Британските медии обаче се тревожат сериозно как ще се отрази шпионският скандал върху Люис при положение, че вървят разследвания, засягащи екипа на Макларън. Най-мрачните прогнози на пресата включват евентуално отнемане на точки или дори изхвърляне на тима от шампионата, ако разследването е с неблагоприятен за Сребърните финал.