Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Верстапен и Рикиардо показаха новите си шлемове

Верстапен и Рикиардо показаха новите си шлемове

45
0

Пилотите на Ред Бул Макс Верстапен и Даниел Рикиардо показаха новите си каски за 2017 г. И двата шлема са променени, като изглежда, че тази година те ще се различават по-лесно, тъй като през миналата година си приличаха доста заради синьото в горната част.

„Пилотите винаги се опитват да променят малко каските си. При мен тази година цветовете са различни, заяви Макс. – По моята няма вече оранжево. Разбира се спонсорите ми са отпред. Отстрани подходът с логото на Ред Бул също е различен. Сега то е по-близко до това на колата, като е малко по-голямо.”

Верстапен е запазил рисунката на лъва в горната част, която се появи на шлема му от Гран при на Белгия миналата година. Но сега тя е модифицирана, като животното изглежда по-агресивно. В него е изобразено и логото му (MW от Max verstappen), което изглежда като очите на лъва.

Шлемът на Даниел Рикаирдо също е малко променен като цветова схема. Тя вече повече си пасва с тази на колата. „Има много голямо лого на Ред Бул, както и логото на новия спонсор Carsales, обяснява австтралиецът.

– В предната част бях свикнал да поставям австралийския флаг, но този път исках да оставя тази част по-изчистена. Язовецът е запазен в задната част, като излъчването му е застрашително, както винаги.”