Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел: Не разбирам социалните медии

Фетел: Не разбирам социалните медии

96
0
Ред Бул,Себастиан Фетел,Херес

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел заяви, че не разбира манията по социалните мрежи и медии сред хората. На пилота на Ферари му е непонятна нуждата постоянно да уведомяваш приятели и последователи с какво се занимаваш в момента.

Четирикратният световен шампион никога не е бил много активен в интернет, като той смята, че туитър, истаграм, фейсбук и другите подобни платформи просто не са за него.

„Просто не разбирам защо постоянно трябва да казваш на всички с какво се занимаваш, къде си, с кого си, каза Фетел пред RTL. – Просто не изпитвам такава нужда, но в същото време не виня хората, които постоянно говорят за себе си. Смятам, че израснах в едно поколение, което е доста срамежливо и не обича да се вижда на снимки. Хората идват и ме питат: Може ли да се снимаме? и изведнъж вече са изчезнали.

Понякога ги питам какво ще направят със снимката, а често отговорът е: Нямам идея. Друг път някой ще отвърне, че имат нужда от снимката, за да докажат на приятелите си, че наистина са ме срещнали. На такива отвръщам: Едва ли тези хора са добри приятели, ако не ти вярват. Трябва да призная, че много по-добре разбирам, когато стиснеш ръката на някого и после изживееш вашата среща.“