Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Вилньов иска бърз отговор от BMW

Вилньов иска бърз отговор от BMW

40
0

Жак Вилньов иска от BMW Заубер да вземе по-бързо решение, дали канадецът ще остане в тима и през 2007 г.
###
Жак Вилньов иска от BMW Заубер да вземе по-бързо решение, дали канадецът ще остане в тима и през 2007 г. По време на уикенда във Великобритания Марио Тайсен заяви, че екипът очаква края на сезона, за да реши кой ще бъде съотборник на Ник Хайдфелд следващата година. Канадецът обаче няма намерение да чака толкова дълго, особено като се имат предвид слуховете, че разполага с предложение от Тойота.
„Да видим какво ще се случи. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Изглежда с всяка изминала година хората подписват договорите си все по-рано, така че аз наистина не искам да чакам до последния момент. Предпочитам да остана, където съм сега. Нещата вървят гладко, а и работим доста добре заедно. Ако тук обаче няма отворена врата за мен съществуват и други интересни отбори”, коментира канадецът.
Според бившия световен шампион тазгодишното му каране определено е на ниво и заслужава да получи предложение от BMW за оставане в тима. Въпреки това се твърди, че шефовете на отбора обсъждат възможността да дадат второто титулярно място на сегашния си тест пилот Роберт Кубица.