Начало Лайфстайл Вин Дизел и Мишел Родригес се качват на музикалната сцена за...

Вин Дизел и Мишел Родригес се качват на музикалната сцена за премиерата на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 в САЩ

594
0
Вин Дизел

Семейството на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 направи грандиозно шоу за представянето на филма в Лос Анджелис, като пренесе атмосферата на поредицата на сцената на Gibson Amphitheatre. Истинско звездно парти заформиха Вин Дизел и Мишел Родригез, които се качиха на подиума заедно с музикалните таланти в екипа на поредицата Крис „Лудакрис“ Бриджис и Тайърс Гибсън. Вин се присъедини към изпълненията на двамата рапъри, които пяха заедно с гост звездата на събитието Уиз Калифа. Мишел от своя страна пое ролята на диджей по време на афтърпартито, част от програмата на събитието. Актрисата сподели: „Мисля, че ако бунтарите по света имаха шанса да направят филм, то този филм би бил в духа на „Бързи и яростни“. 

Част от звездната програма на премиерата бяха и останалите красиви дами от филма – Джина Карано, Гал Гадот и Елза Патаки, която по време на събитието коментира: „Вин е част от продуцентския екип и наистина се грижи за хората, с които работи. Сплотява ни и това според мен е много важно, защото ние се превърнахме в семейство. Можете да видите това на екрана – връзката, която има помежду ни, колко добре се разбираме, колко се забавляваме“. По червения килим мина и новото мъжко лице в поредицата – красавецът Люк Евънс, който е начело на екипа професионални шофьори, изправен срещу предизвикателството да ликвидира отбора на Дом и Брайън в новия филм.

Освен с нови герои, БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 пристига на голям екран с още по-впечатляващи каскади, в които редом до шеметните автомобили застават и невиждани в историята на поредицата машини, в това число танк, самолет и специално конструиран за филма Flip Car автомобил. Новите „герои“ се включват в бясно преследване по пътищата на Европа с една единствена цел за отбора на Торето – да съберат семейството на „Бързи и яростни“ отново заедно.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 вече завладя сърцата на зрителите във Великобритания, където застана начело на боксофиса с дебютни приходи от 13.5 милиона щатски долара по време на премиерната си седмица. Филмът постави рекорд и в историята на поредицата за страната с високите си резултати през първите три дни, в които се завъртя на голям екран.

Утре (24 май) филмът тръгва премиерно в България, като прожекциите стартират в деня на щатската премиера. У нас освен със стандартни кино прожекции и в IMAX формат, заглавието идва в 4DX – четириизмерно изживяване, което добавя допълителни емоции с движение на седалката, разпръскване на водни капки,  усещане за вятър и аромати от сцените във филма. Най-нетърпеливите ще могат да видят продукцията на среднощната прожекция, която ще се проведе на 23 срещу 24 май във всички формати в кината Cinema City. Актуална информация за продукцията можете да откриете на страницата на поредицата във Facebook: www.Facebook.com/BurziIyarostni