Начало Автомобили Взривоопасно предложение от Mitsubishi – с всяко Pajero подарък новия Colt

Взривоопасно предложение от Mitsubishi – с всяко Pajero подарък новия Colt

340
0

Всеки закупил Mitsubishi Pajero 2008 ще получи изключително атрактивен подарък – новия Colt. Предложението на Mitsubishi Motors важи до 23 Март 2009 г. Генералният дистрибутор на марката за България, Балкан Стар Мотърс, нарече своето предложение „взривоопасно”, поради неговата уникалност. Предложението важи за ограничено количество автомобили.
„Надяваме се, че с тази промоция ще отговорим на сегашните нужди на нашите клиенти – да се възползват от пазарната ситуация и да намерят най-изгодното за тях предложение”, коментира Орлин Младенов, изпълнителен директор на Балкан Стар Мотърс.
Двата модела представляват две коренно различни концепции – иконата на марката и дванадесеткратния победител в рали Дакар, Mitsubishi Pajero е безкомпромисен към всякакви oфроуд предизвикателства, докато новият Colt е създаден, за да се отличи в града. Така, закупувайки един автомобил, клиентите на марката получават два, които да отговарят на различните нуждите на две половинки в едно семейство.

Pajero: За любителите на Оф-роуд шофирането на разположение, мощният и луксозен Pajero се предлага с 3.2 дизелов двигател с мощност от 170 к.с, както и с бензинов 3.8 литров с 249 к. с. Трансмисийте са механична и автоматична. Моделът Pajero е единственият роден в условията на професионалния спорт SUV-модел на пазара, който има зад гърба си дванадесет победи в Париж-Дакар. Автомобилът е оборудван с модерни технологични системи като ABS, EBD (електронно преразпределение на спирачната сила), ASTC (Активен контрол на стабилността и сцеплението) XENON светлини, задвижване на 4-те колела Super select 4WD, HDD навигация. Тези характеристики варират в зависимост от конкретното ниво на оборудване.
Colt: Последното поколение на модела Colt се предлага от началото на годината в дилърската мрежа, като цените на автомобила започват от 19 990 лева с ДДС за версията с 3 врати, 1.1 бензинов двигател и 75 к.с. Мускулестите контури на предните калници и допълващите нови фарове със “самурайски” вид са вдъхновени от новия Lancer и подсилват присъствието на този автомобил на пътя. Усъвършенствано оборудване на модела включва нови функции като: система за поддържане на постоянна скорост (Cruise Control), система за аварийна сигнализация при спиране, режим на осветление “Завръщане у дома”, вход за външни устройства в аудио системата и индикатор за избрана предавка.