Начало Автомобили Юни месец – женски месец в BMW

Юни месец – женски месец в BMW

300
0

BMW посвещава месец юни на дамите. В поредица от специални събития, посветени на дамите шофьори дилърите на BMW в България – Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Варна Карс, Варна; Бова Кар, Бургас и ВиА Интеркар, Плевен представят цялата гама от автомобили с марка BMW, както и последните иновации и технологии на марката. Целта на инициативата е да отговори на нуждите на съвременните дами, които не само шофират много повече, но и активно се интересуват от новостите в автомобилния свят.

Според пазарните проучвания на BMW Group в 58% от покупките на автомобили, решаващо за крайния избор е мнението на жените. Те имат и свои собствени изисквания към автомобила, които далеч надхвърлят цвета и някои незначителни детайли, независимо дали става дума за първи или втори автомобил в семейството. Проучванията на компанията сочат, че съвременните дами шофират ежедневно и отдават голямо значение на икономичността, сигурността и надеждността на автомобилите. Все по-голямо значение дамите отдават на имиджа на марката и усилията, които тя полага в посока намаляване на разхода на гориво и вредни емисии.

В рамките на събитията организирани от BMW, дамите имат възможност не само да се насладят на удоволствието от шофирането по време на тест драйв на автомобили BMW от всички серии, но и да научат за най-съвременните автомобилни иновации и да получат съвети за безопасно шофиране от сертифициран BMW инструктор. Особен акцент в представянето е програмата BMW EfficientDynamics, която цели намаляване на вредни емисии при всеки нов модел, при запазване или повишаване на мощността и динамиката на автомобилите, а оттам и на удоволствието от шофирането.

Благодарение на технологиите и функциите на EfficientDynamics, предлагани като стандартно оборудване в рамките на всички моделни серии от портфолио на компанията, днес BMW продава ежемесечно повече автомобили с авангардни технологии, насочени към постигането на икономия на горивото и намаляване на емисиите на CO2, отколкото редица други автомобилни производители реализират за цяла година.

След пазарната премиера на новото BMW Z4 през май 2009 г. за първи път технологиите, целящи увеличаване на ефективността се пренесоха в сегмента на роудстър автомобилите, а броят на моделите отговарящи на стандарта за ограничаване на вредните емисии EU5 достигна 49.

На разположение на дамите за тест драйв са автомобили от всички серии на BMW, оборудвани с най-модерни технологии за активна и пасивна безопасност, както и с функциите на EfficientDynamics за намаляване на разхода на гориво и вредни емисии.