Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Уилямс разочаровани от сезона досега

В Уилямс разочаровани от сезона досега

35
0
Пади Лоу

Техническият директор на Уилямс Пади Лоу  заяви, че в тима са разочаровани от сезона си до сега. Екипът от Гроув е на 5-о място в класирането при конструкторите, като изостава на цели 60 точки от Форс Индия.

Въпреки че отборът записа един подиум в Баку благодарение на Ланс Строл, в повечето състезания канадецът и Маса не постигнаха очакваните резултати.

„Много сме разочаровани, каза Лоу. – Колата е по-бърза от това, което е спечелила като точки. Има голяма разлика в скоростта от писта на писта. Има места, на които се представяме доста по-лошо от очакваното.

Имаме нужда от болид, който да бъде по-постоянен на различните трасета. Върху това сме се фокусирали за следващата година.“

Лоу заяви, че подобренията по колата за тази година няма да бъдат изоставени напълно, въпреки че фокусът ще бъде повече върху колата за 2018 г. „Надяваме се да имаме по-добра втора половина от сезона, каза още Лоу. – Но имаме много работа за вършене. Ще се фокусираме все повече и повече върху болида за следващата година.“