Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Алонсо се шегува със слуховете за загуба на памет след катастрофата

Алонсо се шегува със слуховете за загуба на памет след катастрофата

71
0
Фернандо Алонсо

Фернандо Алонсо започна да се шегува със слуховете за това, че е загубил паметта си след катастрофата по време на тестове на пистата Каталуния.

Двукратният световен шампион се прибра в дома си в Овиедо, за да се възстанови след инцидента на испанското трасе. Тимът му Макларън обяви, че той ще пропусне Гран при на Австралия по съвет на лекарите. Пилотът коментира в Туитър, че ще му е трудно, но разбира и приема препоръките.

Междувременно се появи информация, че Фернандо мислел, че още кара за Ферари, когато се свестил в МР4-30 след удара на Каталуния. Малко по-късно слуховете станаха още по-екстремни: според испанския Ел Паис Алонсо направо се бил върнал в детските си години – смятал, че е на 13, още кара картинг и мечтае един ден да е пилот във Формула 1.

Всичко това остана без коментар както от страна на Макларън, така и от Алонсо – до снощи. Тогава Фернандо написа в Туитър, че новият шампионат на Формула 1 стартира след броени дни, но явно не стига въображение, поради което предлага игра с хаштаг #whereDidYouWakeUpToday (от англ. – къде се събуди днес).

Алонсо обеща да ретуитва (да публикува повторно в Туитър) най-интересните предложения и вече го прави. Испанецът освен това не пропусна тази сутрин да напомни за играта си.