Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Автобиографията на Алонсо излиза през ноември

Автобиографията на Алонсо излиза през ноември

1295
0
Фернандо Алонсо, Марио Андрети
Фернандо Алонсо и Марио Андрети; снимка: Индикар

Автобиографията на Фернандо Алонсо ще излезе през ноември, съобщи издателството Pan Macmillan. За нея се говори от няколко години и първоначално трябваше да се появи на бял свят в края на 2018 г. Излизането на автобиографията, за която вече се приемат предварителни поръчки, ще е след премиерата на документалния сериал за двукратния световен шампион във Формула 1. Той е дело на Amazon Prime и ще бъде представен на 25 септември.

Автобиографията се казва „Състезател. Моят живот във Формула 1“.

От издателството споделят, че в началото Алонсо разказва за първите стъпки в кариерата си – още от детството, когато любовта към автомобилния спорт се формира. Фернандо споделя какво е преживяло семейството му, за да продължава той да се състезава. Анотацията гласи: „Какъв човек се крие зад образа на състезател от световна класа, абсолютен майстор на скоростта, побеждаващ във Формула 1, в надпревари за издръжливост и участващ в рали рейдове? Какъв е истинският Фернандо Алонсо?“

В момента Алонсо се подготвя за участие в Индианаполис 500

Легендарната надпревара бе отложена от обичайните си дати през май заради пандемията от коронавирус. След последната тренировка испанецът сподели, че е изпробвал някои неща по колата си.

„Това бе последната възможност да изпитаме последните няколко неща от списъка си. Някои вървяха добре, други няма да запазим за надпреварата. Вече имаме доста ясна идея какво искаме. Неделята ще е напълно различна, очаква се да е малко по-горещо, ще се постараем да се адаптираме към условията. Вече е време за състезанието“, коментира Алонсо.

Фернандо не завърши Инди 500 през 2018 г., а през 2019-та не успя да се класира за старта. За тазгодишното издание той е 26-ти на грида. Това ще е последният му опит за успех в това състезание поне за известно време, тъй като шефът на Рено във Формула 1 Сирил Абитебул не възнамерява да го пуска да кара там. Алонсо ще се завърне в F1 догодина с френския екип, с който спечели и двете си Гран при титли.

 

View this post on Instagram

 

Last practice ✅. Next time ➡️ Race time #indy500 @arrowmclarensp

A post shared by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) on