Начало Попитай Тенчев Как изгря звездата на Макс Верстапен?

Как изгря звездата на Макс Верстапен?

1248
0

В материал на една от видео рубриките Ви с изненада разбрах, че Макс Верстапен няма спечелена титла до момента в други по-малки серии! Моля, бихте ли обяснили защо и как е смятан за изключителен талант? Коя е причината и как точно е забелязан от отборите във Формула 1, след като не е участвал в битка за титлата? Винаги логична стъпка за един пилот за качване на категориите в моторните спортове е било печеленето на по-малките шампионати, как точно е изгряла звездата на Макс при условие, че не спечелил нищо преди това?

Тъй като за нас нормалните фенове на моторните спортове, ни е трудно да следим с подробности всичко в света на високите скорости, това е причината и аз лично да съм много озадачен от превъзнасянето на таланта на този пилот. Всъщност тази година вече се вижда, че липсата на борба за титлата в по-малките серии се отразява негативно!

Далеч не съм критик на този млад пилот, по-скоро му симпатизирам, но си спомням влизането му във Формула 1 и невероятните суперлативи и превъзнасяния относно извънземният негов талант. От преекспонирането човек оставаше с впечатление, че е печелил всяка една надпревара с разлика от 1 обиколка спрямо втория в класирането. Никога не съм си правил труда да разбера как се е справял в малките серии до тоя момент и затова бях Шокиран, като разбрах, че не се е борил за титла до тоя момент! Коя е причината за тия суперлативи и превъзнасяния????

Въпрос на Веселин Василев

#ClubS1​​​ #askTenchev​​​ #Formula1​​​ #FormulaOne​​​​ #F1​​​ #MaxVerstappen​​