Начало Лайфстайл Екълстоун на почивка в Хърватска

Екълстоун на почивка в Хърватска

116
0
Бърни Екълстоун,Фабиана Флоси

Бърни Екълстоун и съпругата му Фабиана бяха на почивка в Хърватска през последната седмица. 82-годишният управляващ търговските права на Формула 1 се появи заедно с жена си в пристанището Хвар. Те пътуват с яхтата на англичанина и обиколиха местните острови.

Докато Екълстоун се наслаждава на слънцето пък дъщерите му Петра и Тамара (яхтата му се казва „Петара“ и е кръстена точно на тях – името е комбинация от техните) похарчиха част от наследството си в лондонския Хародс. Зорки очи забелязали, че заедно с тях е била и дъщерята на Петра – Лавиния, която се роди в началото на годината.

Междувременно от дома на Петра в британската столица мошеник отмъкна бижута на стойност половин милион паунда. Чифт обеци и диамантен Ролекс бяха откраднати от престъпника, представящ се за казахски милионер на име Олег. Случката бе пазена известно време в тайна преди британските таблоиди да я разгласят. Самата Петра се опита това да не се раздухва по вестниците, но в крайна сметка историята бе съобщена.

Семейство Екълстоун определено имат проблеми с престъпници. Самият Бърни бе ограбен преди време, Тамара бе изнудвана от бившо гадже, а през юни съпругът й Джей Рътланд се оказа жертва на въоръжен грабеж в Източен Лондон. До 32-годишния бивш стоков брокер се приближили двама мъже с пистолети, които му отмъкнали часовника – Ролекс за 50 000 британски лири – златна гривна на стойност 20 000 паунда.