Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сутил: Имахме малък инцидент с Ди Реста, но говорихме и няма никакъв...

Сутил: Имахме малък инцидент с Ди Реста, но говорихме и няма никакъв проблем

34
0
Адриан Сутил,Пол ди Реста

Адриан Сутил няма проблеми със съотборника си Пол ди Реста след сбутването помежду им в началото на Гран при на Китай.

Шотландецът не бе особено щастлив от случилото се и заяви, че то му е коствало няколко позиции, тъй като излезе в тревата. Малко след това заместник-шефът на тима Боб Фърнли призна, че в екипа ще трябва да поговорят и с двамата, тъй като последното нещо, което е нужно на който и да е отбор е пилотите им да си пречат на пистата.

– Имахме малък инцидент с Пол, но говорихме за това и няма никакъв проблем – заяви немският пилот.

Адриан се надява на значително по-добро представяне в Бахрейн, след като надпреварата на пистата до Шанхай приключи твърде бързо за него след удар от Естебан Гутиерес (Заубер):

– Разочароващо е, но какво можеш да направиш? Той (Гутиерес – б.р.) ще се научи, сега няма сърдити. Да се надяваме да не го прави пак. Що се отнася до колата, то темпото не бе най-доброто в началото, но се подобри значително по-късно. Трябва да разберем защо се получи така. Пол взе добри точки, но през самия уикенд загубихме известна скорост. Сега продължаваме към Бахрейн. Там всичко би трябвало да е по-добре.

Сутил допълни, че харесва пистата Сахир.

Всъщност с добър автомобил почти всяко трасе ми допада – каза още той. – Тази писта не е от най-трудните, но има доста места, където се спира сериозно и съответно трябват добри спирачки. Времето е много по-различно от това в Китай – с високи температури, а и гумите ще са други.