Начало Лайфстайл Тамара Екълстоун планира 4-дневна сватба на Лазурния бряг

Тамара Екълстоун планира 4-дневна сватба на Лазурния бряг

284
0
Петра Екълстоун,Тамара Екълстоун

Голямата дъщеря на Бърни Екълстоун Тамара бързо преодоля изневярата на бившето си гадже Омар Хиями, когото изхвърли в края на юли миналата година, след като получи негова секс касета лично от баща си.

Скандалът се случи миналото лято и Тамара твърдеше, че сърцето й е разбито, както и че няма да търси нова връзка скоро. След тримесечен вихрен романс обаче, тя е готова да се обвърже и възнамерява да надмине по екстравагантност сестра си Петра, чиято сватба струваше 12 милиона британски лири. 28-годишната Тамара е заедно с бившия брокер Джей Рътланд (на 31 години) и възнамерява да му каже „да“ през юни тази година, твърдят британските таблоиди.

Тамара планира празненствата да продължат четири дни, както и да покани куп звезди да забавляват гостите (според непотвърдени данни – 300 души). Тя искала на тържеството да свирят Дженифър Лопес и Лайънъл Ричи. В разходите ще бъдат включени средствата за частни чартъри, кетъринг от световна класа, луксозни автомобили за самата сватба и т.н. Отделно Тамара тепърва ще избира рокля и бижута.

За място на събитието бил избран петзвездният Hotel Du Cap близо до Антиб на Лазурния бряг. Апартаментите там струват по 2000 паунда на вечер и са приютявали куп прочути лица като херцога и херцогинята на Уиндзор, холивудските звезди Брад Бит и Анджелина Джоли и т.н. Един от дните на сватбата щял да е за специално пътуване по Ривиерата на частна суперяхта.

Само цената за наемането на Дженифър Лопес и Лайънъл Ричи ще възлезе на няколко милиона лири. През ноември миналата година Лопес поискала 2,1 млн. паунда за 40-минутно представление пред руския олигарх Александър Йелкин (1,3 млн. за изпълнението и 800 000 за пътните разноски). Събитието било отменено, но тя получила половината хонорар предварително. Ричи пък взел 1 милион лири за 15 песни на парти.

Тамара планира да се омъжи само веднъж и иска сватбата й да се състои от четирите най-запомнящи се дни в живота й. Желанието й е това да е най-хубавото парти и за гостите, а е романтично и невероятно – коментира пред Дейли Мейл приятел на бъдещата булка.

Сватбата на Петра Екълстоун би тридневна и се състоя през август 2011 г. Тя бе избрала замък от 15-ти век в Италия, където се събраха 250 гости. Основната вечеря бе приготвена от светилото на кулинарията Ален Дюкас (придружена от вино Шато Петрус за по 4000 паунда бутилката), звездите за партито включваха Блек Айд Пийс, Алиша Кийс и Ерик Клептън. Цялата сметка за екстравагантния вкус на Петра възлезе на 12 милиона британски лири и това никак не се хареса на баща й Бърни, въпреки че състоянието му възлиза на £2,5 млрд. Дори в показанията си по процеса срещу Герхард Грибковски управляващият търговските права на Формула 1 показа колко недоволен е бил от разточителството:

– По-малката ми дъщеря тръгна да се жени и помислих, че като баща на булката, би трябвало да платя сватбата. Когато ми казаха какво възнамеряват да похарчат за питиета обаче, реших, че е абсурдно. Успях да ядосам и дъщеря си, и бившата си съпруга. След това тя (Славица – б.р.) похарчи повече от 12 млн. лири, за които разрбах чак впоследствие.

Самият Екълстоун се ожени тайно в хижата си в Гщаад (Швейцария) миналия август. Събитието бе в много тесен кръг, което бе и логично – особено като се има предвид, че Тамара и Петра изобщо не одобряват връзката на баща си с 46 години по-младата от него Фабиана Флоси.

Що се отнася до разходите за сватбата на Петра, то месеци наред след купона Бърни отказвал да плати каквото и да е, повтаряйки непрекъснато:

– Аз пих само бира. Няма да плащам за всичко това. Пратете сметката на Славица.