Начало Избрани Михаел Шумахер се появи в публичното пространство за първи път от 2013...

Михаел Шумахер се появи в публичното пространство за първи път от 2013 г. насам

2305
0
Михаел Шумахер
Михаел Шумахер; снимка: Ферари

Михаел Шумахер направи първа поява в публичното пространство след инцидента, който претърпя в края на 2013 г. Според информация на различни издания, седемкратният световен шампион в F1 е присъствал на сватбата на своята дъщеря Джина-Мария, която се състоя преди няколко дни.

Припомняме, че Михаел Шумахер не се е появявал в публичното пространство близо 11 години. В края на 2013 г. той претърпя тежък инцидент докато караше ски в планински курорт във Франция

Германецът беше поставен в изкуствена кома в продължение на повече от година. Той прекара известно време във френска болница, след което беше преместен в дома си в Швейцария. Оттогава няма много информация относно състоянието на Михаел Шумахер. Според различни източници, седемкратният световен шампион е парализиран и може да движи само глава си. Най-вероятно Шумахер никога няма да се бъде човека, който беше преди този инцидент.

Преди година-две стана ясно, че Михаел Шумахер е бил преместен в Майорка. Информацията обаче така и не бе потвърдена от неговото семейство. Знае се, че семейство Шумахер има голямо имение на испанския остров, закупено преди няколко години от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Имотът на фамилия Шумахер е площ от 15 000 кв. м. и разполага с два плувни басейна, хеликоптерна площадка, самостоятелен тренировъчен център, градина с палми.

В началото на годината стана ясно, че дъщерята на Михаел- Джина-Мария ще се омъжи в края на септември за Йън Бенке. Подобно на нея, той също участва надпревари по обездка.

Сватбата между Джина-Мария и Йън Бенке се състоя на 28 септември в имението в Майорка. Съвсем очаквано, церемонията е била в тесен семеен кръг и не е имало представители на медиите. Според информацията в деня на събитието са били въведени строги правила за защита на личния живот на Шумахер. Гостите на церемонията е трябвало да оставят мобилните си телефони настрани. Така се е гарантирало, че няма да бъдат направени снимки на седемкратния световен шампион.

Братът на Михаел и чичо на Джина-Мария- Ралф- също присъства на церемонията заедно с партньора си Етиен Буске-Касан. Преди малко повече от два месеца бившият пилот на Уилямс и Тойота обяви, че има връзка с мъж.

„Прекарахме чудесно в Майорка. Залезите и атмосферата бяха вълшебни“, написа Касан в пост в Инстаграм, в който беше отбелязан и Ралф Шумахер.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Étienne Bousquet-Cassagne (@etn_cst)