Начало Избрани Алпин също ще бъде със специално оцветяване в Остин

Алпин също ще бъде със специално оцветяване в Остин

191
0
Алпин A524
снимка, Алпин

Алпин също ще бъде със специално оцветяване в Остин. Уникалната оранжева окраска е вдъхновена от видеоигра за Индиана Джоунс, която ще излезе по-късно тази година. Алпин става вторият отбор, който ще използва специално оцветяване в Гран при на САЩ.

Тимът на Алпин, в сътрудничество с официалния партньор Xbox, ще отпразнува завръщането на легендарния приключенец Индиана Джоунс. Тимът реши да използва уникална еднократна цветова схема по време на Гран при на САЩ в Остин

Легендарният герой се завръща в новата кинематографична приключенска игра от първо лице „Indiana Jones and the Great Circle“. Играта ще се появи по-късно тази година и ще се разпространява от от Bethesda Softworks. Продуктът е разработен от MachineGames в сътрудничество с Lucasfilm Games. Играчите ще пътуват по света в ролята на Индиана Джоунс в изцяло нова история, изпълнена с шеметен екшън и интригуващи пъзели.

Екипът на Алпин ще отпразнува предстоящото издание на Indiana Jones and the Great Circle с нова визия. Тя включва еднократна ливрея на автомобила и тематични състезателни костюми за Пиер Гасли и Естебан Окон. A524 ще се окичи със залязващо оранжев дизайн, вдъхновен от емблематичното лого на франчайза. Тук се включват детайли като древна карта и червени маршрути за пътуване, показани във филмовата поредица. Заглавието на играта ще бъде изписано върху автомобила.

В подготовката за Гран при на САЩ, отборът на Алпин и играта за Индиана Джоунс обиколиха исторически забележителности в цялата страна. Започвайки от Калифорния, мистериозният артефакт е прекосил САЩ докато стигне до Тексас. Той е бил на бордови камион през Лас Вегас, солните полета на Боневил, Долината на паметниците и други, преди да стигне до пистата навреме за състезателния уикенд в Остин.

„Работата с екипа на Xbox по създаването на невероятната ливрея на „Индиана Джоунс и Големият кръг“ за Гран при на САЩ беше фантастична. Новата визия ще бъде като у дома си в Остин този уикенд. През изминалата година партньорството ни с Xbox достигна нови висоти и това е най-голямото ни съвместно дело досега. Предстоя още изненади. С нетърпение очаквам да се сдобия с копие на играта, когато тя излезе на пазара“, каза шефът на Алпин Оливър Оукс.

В новата продукция играчите влизат в обувките на емблематичния авантюрист Индиана Джоунс в приключение от първо лице за един играч. То се развива между събитията във филмите от поредицата „Похитителите на изчезналия кивот“ и „Последния кръстоносен поход“, за да разкрият една от най-големите загадки в историята

Това не е първият случай, в който име видеоигра се появява върху болид от F1. През 90-те години на миналия век Уилямс промотираше играта за конзоли „Соник таралежа.“

Новата игра за Индиана Джоунс ще излезе на 9 декември. Освен за Xbox, тя ще се предлага още за Windows и Steam.

Алпин става вторият тим, който ще използва специална разцветка за уикенда в Остин. По-рано днес Хаас представи специалното оцветяване за втория домашен старт от началото на сезона. Очаква се Макларън също да използва различно оцветяване този уикенд.