Начало Автомобилни новини Автомобила Ви вече работи за Вас

Автомобила Ви вече работи за Вас

188
0

Млади рекламисти разработиха бизнес идея, с която софиянци могат да правят пари, докато шофират из града. Бизнес проектът дава възможност на столичани да печелят чрез автомобилите си.
Предприемчиви млади рекламисти стартираха амбициозен бизнес проект, който ще стимулира столичани да реализират доходи чрез личните си автомобили. Вдъхновени от идеята за иновативна услуга в сферата на рекламата и мотивирани от трудностите при шофирането в София, младите специалисти създават aDrive. Целта им е да отправят ново предизвикателство към рекламния бизнес у нас и да предоставят на българските шофьори – нова възможност да печелят.
Според направените от тях изследвания, чрез aDrive притежателите на автомобили в столицата могат да реализират доход, надвишаващ размера на минималната работна заплата. Докато извършват ежедневните си ангажименти и шофират из града, могат реално да заработват немалка сума.
Представете си, че автомобилът ви се превърне в подвижен билборд, кръстосващ улиците на града, в който живеете. На практика независимо дали работите, учите или просто шофирате за удоволствие, можете да печелите чрез колата си. Само трябва да се облепи с висококачествено фолио, върху което да бъде отпечатана реклама – метод, известен като брандиране. Това, което се изисква от вас е да използвате автомобила си както обикновено в градски условия – да ходите до работа, до учебното заведение или просто да вършите ежедневните си задачи.
В зависимост от информацията, която шофьорите предоставят във формулярите при регистрация на сайта: www.adrive.bg рекламодатели избират най-подходящите кандидати – според типа, насочеността и позиционирането на рекламните кампании.
Когато рекламодател хареса вашия автомобил и ежедневния ви маршрут на придвижване, aDrive ви информира и отправя предложение за определена реклама със съответна продължителност на кампанията. Вие само трябва да прецените дали рекламата и срокът, за който ще се постави, ви допадат. Също така ще можете да заявите предпочитание за частично или цялостно брандиране на автомобила, като при втория тип ще реализирате по-висок доход. С aDrive колата ви от разход може да се превърне в немалък приход, с който не само да покривате горивото и застраховките й, но и да си купите нова.
За да печелите с aDrive, трябва да сте пълнолетни и да имате валидна шофьорска книжка в комбинация с личен автомобил. Нужна е и автозастраховка и да не сте рисков шофьор. Изисква се коректност, тоест трябва да уведомите, ако променяте маршрута, ако се е нарушила целостта на фолиото и т.н. Освен това имате шанс да получите като бонус безплатен паркинг или гориво при определени уговорки с фирмите.
Изминатите километри се следят, както и състоянието на залепеното фолио. Колата трябва да е чиста, което означава минимум 2 пъти в месеца да сте на автомивка.
Едно от важните условия е автомобилите да се карат редовно. Това означава, че ако имате повече от една кола, можете да облепите всички.