Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хюлкенберг се радва на оставането си във Ф1

Хюлкенберг се радва на оставането си във Ф1

21
0
Нико Хюлкенберг

Веднага след като тимът на Форс Индия обяви пилотите си за идния сезон, Нико Хюлкенберг, който ще бъде резервният състезател на отбора тази година, изрази удоволствието си от факта, че все пак ще остане във Ф1.

Независимо че направи впечатление по време на дебютния си сезон миналата година, немският пилот бе принуден да напусне тима на Уилямс и така за него не останаха много опции.

Вчера обаче той бе официално обявен за резервен пилот на Форс Индия, което значи, че все пак има минимален шанс да се състезава във Ф1 и тази година, ако някой от титулярните пилоти на отбора не е способен да се състезава в даден момент от сезона.

„Радвам се, че мога да остана във Ф1 и през 2011-та. С радост очаквам работата с Форс Индия и съм сигурен, че тимът ще продължи да подобрява представянето си в бъдеще. Оценявам това, че те ми се довериха и подписаха дългогодишен договор с мен. Ще дам най-доброто от себе си, за да се опитам да отговоря на техните очаквания.

Моята мотивация е да убедя тима в своите умения, за да мога да си подсигуря титулярно място за 2012-та“, заяви Хюлкенберг.