Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Малдонадо ще направи демонстрация във Венецуела

Малдонадо ще направи демонстрация във Венецуела

51
0
Пастор Малдонадо

Пастор Малдонадо ще зарадва родните си фенове само след броени дни, когато ще демонстрира поведението на болида на Уилямс по улиците на град Каракас в родната си Венецуела.

Демонстрацията е предвидена за 14-ти януари и на нея Малдонадо ще кара около националния монумент в града пред публика, която ще включва и предизидента на страната Уго Чавез.

„Толкова съм щастлив, че моят тим идва във Венецуела. Да имам възможността да карам кола от Ф1 пред моите сънародници ще бъде нещо много специално. Определено ще направим добро шоу за всички присъстващи. Сега, след като вече съм официален пилот на АТ&Т Уилямс, чувствам това като отблагодаряване към хората, които подкрепяха моята кариера и които ми вярваха през тези години“, заяви Малдонадо.

Самият Сър Франк Уилямс също изрази ентусиазма си относно предстоящата демонстрация.

„Освен на пистата, ние сме демонстрирали колите си и на много други престижни места по света. Това винаги е било удоволствие за нас, а също и привилегия, тъй като можем да споделим с публиката очевидната мощ на една кола от Ф1. Затова сме възхитени от факта, че Пастор ни покани във Венецуела и се радваме, че той ще може да кара колата в родната си страна“, заяви Уилямс.