Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Де ла Роса вече не се надява на сделка с Испания Рейсинг

Де ла Роса вече не се надява на сделка с Испания Рейсинг

34
0
Педро де ла Роса

Педро де ла Роса вече не смята, че има възможност за споразумение между него и тима на Испания Рейсинг, просто защото бъдещето на испанския отбор не изглежда особено розово.

„Аз бях много ентусиазиран относно Испания Рейсинг, защото наистина вярвах, че техният проект е много амбициозен. Но седмиците минаваха и аз не чух нищо в подкрепа на това и затова разбрах, че те все още не са установили проекта си.

Всъщност наистина няма нищо с Испания. Аз винаги съм бил крайно ясен – със сериозен и амбициозен спортен проект, аз много бих се радвал да съм с тях. Но днес аз не знам какъв точно е техния проект“, заяви де ла Роса пред испанската преса.

Пилотът не изключи възможността да се върне в Макларън като тест-пилот, но въпреки това според него все още не е дошло времето да мисли за това.

„Толкова много отбори все още не са обявили пилотите си, защото се оглеждат за някой с пари. Това е реалността и това е удивителното във Ф1 в момента.

Виталий Петров например успя да направи дебюта си с добър тим като Рено. Аз много бих се радвал да имам същата подкрепа от Испания, каквато той има от Русия. Затова сега ние трябва да намерим голям спонсор, за да отворим вратите пред нас“, добавя още испанският ветеран.