Начало Лайфстайл Хейки с нов телефон и два пожарогасителя за рождения си ден

Хейки с нов телефон и два пожарогасителя за рождения си ден

42
0
????? ??????????

Хейки Ковалайнен празнува 29-ия си рожден днес, като заедно с приятелката си Катрин все още е на гости на шефа си Тони Фернандес в Куала Лумпур. Финландският състезател на Лотус вече цяла седмица замина за Малайзия веднага след Гран при на Япония, но на Сузука вече бе успял да предизвика боса си на голф партия.

– Ако смееш! – бе смелата реплика на Хейки към Фернандес и предприемачът не се поколеба да приеме.

Ситуацията придоби още по-хазартен оттенък, след като пилотът установи, че има проблем със своя iPhone 4 и се хвана на бас с Тони на една нова Nokia N8. Двамата в продължение на дни се подготвяха за срещата си на зеленото игрище и тя най-накрая се състоя. Ковалайнен спечели навръх рождения си ден, но Фернандес имаше изненада за него: освен телефона му подари и два пожарогасителя на авиокомпанията си AirAsia.

– Сега вече съм истински пожарникар! – възкликна Хейки в Туитър в акаунта си.

Закачката идва, разбира се, от случката в Сингапур, когато състезателят хладнокръвно изгаси сам пламъците, обгърнали неговия Лотус Т127. След това Хейки се бе пошегувал с Фернандес и техническия шеф Майк Гаскойн, че трябва да му вдигнат заплатата, защото върши още една работа!