Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Двойно отпадане за Испания Рейсинг

Двойно отпадане за Испания Рейсинг

35
0
Кристиан Клийн

Никакъв късмет нямаше отборът на Испания Рейсинг в Гран при на Сингапур, въпреки че показа добър прогрес в тренировките и квалификацията. И двамата пилоти на тима отпаднаха от надпреварата. Първо Бруно Сена не успя да избегне катастрофиралия Заубер на Камуи Кобаяши и се удари в него, а малко по-късно в същата 32-а обиколка се повреди хидравликата в колата на Кристиан Клийн.

– Определено много се радвам на връщането си във Формула 1, въпреки че участието ми в Сингапур може да се окаже едно от най-трудните в кариерата ми въобще. Надпреварата не бе никак лека заради влажността и характеристиките на пистата. В началото обаче потеглих добре, спечелих няколко места и станах 18-и. Искам да благодаря на целия тим за страхотната работа и за това, че ми дадоха възможност пак да се състезавам – коментира Клийн след финала.

Сена от своя страна бе още по-кратък в изявлението си:

– В момента, в който излязох от завоя, видях знамената, но беше прекалено късно и нямаше как да избегна инцидента. Маршалите просто не показаха флаговете навреме, така че нямах представа какво се случва [пред мен]. Но трябва да продължим да работим за Япония – заяви бразилецът.