Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер вече мисли за догодина

Шумахер вече мисли за догодина

32
0

Михаел Шумахер призна, че шансовете му да спечели поредна световна титла тази година вече ги няма, затова той е насочил вниманието си към 2011-та.

„Всъщност вече не мисля за шампионата, защото от моя гледна точка това е нереалистично, имайки предид колко точки имам. Затова според мен всичко, което можем да направим е да се поучим доколкото можем и да започнем да се подготвяме за догодина. Към това е насочена и цялата ми мотивация.

Бил съм в какви ли не ситуации по време на кариерата си, така че не се притеснявам. Изобщо не съжалявам за всичко това и то не намалява мотивацията ми. Влагам в това повече сили от когато и да било и се състезавам на ниво, което ме удовлетворява.

Имахме много по-високи очаквания от това, което направихме във Валенсия. Имайки предвид къде бяхме е трудно да виждаш как нещата се влошават. Вярваме, че с колата, която имаме, можем да се представяме по начина, по който го правехме преди Канада. Но за всичко, което е по-нагоре от това, ще ни трябва късмет, както и непредвидени обстоятелства“, обясни 7-кратният шампион.