Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Dell станаха партньори на Лотус

Dell станаха партньори на Лотус

54
0

Tимът на Лотус обяви, че е сключил нова версия на партньорския си договор с компанията за компютърна техника Dell, която вече ще бъде негов официален технически доставчик. IT компанията ще оборудва с хардуер и софтуер както фабриката на отбора в Хингам, така и бокса му на пистата и съответно ще оказва всякакъв съпорт на отбора в това отношение.

„Един от първите ни приоритети в създаването на отбора ни от нулата бе да идентифицираме технически партньор, който да ни предостави различни IT решения колкото може по-скоро и който да бъде достатъчно гъвкав, за да отговори на нуждите ни както във фабриката, така и на пистата.

След по-малко от 22 седмици време за създаване, това си бе доста тежка задача и Dell бяха единственият избор за тази роля. Те ни предоставиха хардуер и софтуер и по-важното – оказаха ни подкрепа и демонстрираха адаптивност. Много съм доволен, че изключително важната работа, която свършихме заедно през последните 6 месеца, може съответно да бъде разпозната днес в навечерието на британската Гран при“, заяви директорът на IT отдела на Лотус – Бил Питърс.