Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Предлагат актуална снимка на Шумахер за 1 млн. евро

Предлагат актуална снимка на Шумахер за 1 млн. евро

56
0
Михаел Шумахер

Актуална снимка на Михаел Шумахер е била предложена на германския телевизионен канал RTL срещу сумата от 1 милион евро. Според медията продавачът на кадъра е останал анонимен, но е обяснил, че снимката е направена отблизо. „Неизвестен човек е предложил да публикуваме тайно заснета снимка на Михаел Шумахер срещу голяма сума пари“, съобщи говорител на RTL.

От медията обаче отказали да съобщят кой е въпросния човек, което за момента не позволява на прокуратурата да започне разследване по случая, тъй като това е нарушаване на лично пространство на семейство Шумахер.

Актуална информация за състоянието на 7-кратния шампион няма от много време. Германецът претърпя тежък инцидент на ски на 29 декември, след който получи тежки черепно-мозъчни травми.

Преди дни мениджърът на Михаел Сабине Кем заяви, че Михаел винаги е защитавал неимоверно личния си живот, дори по време на най-успешните периоди в кариерата си, и че той винаги е давал да се разбере, че има ясна граница между публичната му персона и личното пространство.