Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг очаква Уилямс да се наредят в средата на класирането

Розберг очаква Уилямс да се наредят в средата на класирането

61
0

Имайки предвид последния ден от предсезонните тестове, пилотът на Уилямс, Нико Розберг, вярва, че тимът му е готов за откриването на сезона в Мелбърн следващата седмица. Той очаква в началото отбора да се нареди в средата на колоната, но смята, че те имат страхотен потенциал за развитие в бъдеще.

„Сега, когато тестовете приключиха, мисля, че ние вероятно се намираме в силна позиция в средата на колоната, но все пак ще трябва да изчакаме Мелбърн, за да сме напълно сигурни. Имаме страхотен потенциал за развитие по време на годината, имайки предвид новите правила и затова ако поемем по правилния път още в началото, смятам, че това ще ни помогне да направим сериозни стъпки напред. Ще направим всичко възможно това да се случи”,
заяви германецът и добави:

„Искам да благодаря на всички във фабриката за тяхната усилена работа по FW31, но най-вече искам да изкажа благодарности към тестовия тим за тяхната мотивация. Имайки предвид сложният миналогодишен сезон е чудесно сега да видиш как всички работят особено решително и аз съм им много благодарен за всички усилия, които те положиха.”