Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 От Донингтън Парк отричат за дългове

От Донингтън Парк отричат за дългове

29
0

Шефът на Донингтън Парк, Саймън Джилет, каза, че работата по обновяването на пистата продължава по план и отрече слуховете, че компанията има задължения в размер на 66 милиона паунда.

Според материал в „Дейли Мейл” компанията „Donington Ventures Leisure Ltd” е попълнила ежегодните си декларации, като е отчела загуби от 12.4 милиона паунда и съответно вече дължи общо 66.7 паунда.

Джилет обаче каза в понеделник, че компанията му не е попълвала никакви декларации, с което категорично опроверга слуховете от британската преса. Той настоява, че допълнителни детайли относно финансовия аспект на сделката за Донингтън ще бъдат представени следващия месец.

„Всичко си тече нормално на Донингтън и нищо не се е променяло” – каза Джилет. „Работата на пистата си върви и целият ни персонал е съсредоточен върху организирането на серия интересни събития в подготовката си за Гран при на Великобритания през юли следващата година.”

Въпреки че съществуват известни съмнения по повод на проекта, Джилет е категоричен, че Донингтън ще бъде успешен проект, щом премине британската Гран при следващата година.