Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сам Майкъл: Уилямс се нуждае от прегрупиране

Сам Майкъл: Уилямс се нуждае от прегрупиране

51
0

Според Сам Майкъл, технически директор на Уилямс, тимът се нуждае от прегрупиране, за да подобри представянето си след Гран при на САЩ.
###
Според Сам Майкъл, технически директор на Уилямс, тимът се нуждае от прегрупиране, за да подобри представянето си след Гран при на САЩ. За английския отбор надпреварата бе катастрофална – за Марк Уебър тя приключи при инцидент още в първия завой, а съотборникът му Нико Розберг се класира едва девети.
При тази ситуация, Сам Майкъл не се съмнява, че Уилямс трябва да се концентрира върху подобряване на формата си, особено след като Ред Бул ги изпревари в класирането при конструкторите.
„Мисля, че наистина трябва да се прегрупираме. Не може да паднем по-ниско, отколкото в Индианаполис. Всичко трябва да се промени. Хората, с които разполагаме, нямат актуални указания как да работят заедно, трябва да обърнем по-голямо внимание на това и да се опитаме да направим крачка напред. Когато резултатите от състезанията са такива, си принуден да подложиш повторно всичко на анализ и точно това правим в момента. Целта ни е да се върнем на върха и ще се концентрираме върху това, за да сме сигурни, че ще се случи”, обясни подробно Сам Майкъл и допълни, че тимът трябва да се фокусира преди всичко върху подобряване на аеродинамиката в болида си FW28. Освен това, той отрече, че Уилямс е в подобно положение заради липсата на подкрепа от голям производител след раздялата си с BMW.