Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън иска да дебютира с Макларън

Хамилтън иска да дебютира с Макларън

49
0

Люйс Хамилтън вярва, че на Макларън ще им бъде трудно да не го вземат в отбора си следващия сезон, ако продължи да доминира в GP2.
###
Люйс Хамилтън вярва, че на Макларън ще им бъде трудно да не го вземат в отбора си следващия сезон, ако продължи да доминира в GP2. Британецът е сред няколкото потенциални кандидати, които могат да станат съотборници на Алонсо през 2007 г. По-рано тази седмица самият Рон Денис заяви, че според него Хамилтън най-вероятно ще влезе във Формула 1 още следващата година.
„Чувствам се все и все по-готов за F1, това е сигурно. Искам да се състезавам за Макларън. Ако се отвори такава възможност, искам да я сграбча и с двете си ръце. Наистина се скъсвам от работа, за да съм сигурен, че ще имам подобен шанс. Считам, че ако продължа да побеждавам и да се представям както миналия уикенд, тогава ще им е много трудно да ми кажат не – разбира се ако някой като Михаел Шумахер не реши да получи мястото”, коментира Хамилтън.
Другата възможност за англичанина е да стане тест пилот в екипа на Рон Денис и да получи титулярно място през 2008 г. Люйс обаче бе категоричен, че иска да се състезава.